Εκπτωτικό κουπόνι με την εγγραφή σας (SignUp Discount Coupon)

COVID19: Οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά αλλά το κατάστημα είναι κλειστό για το κοινό.

#menoumeasfaleis με μέτρα ΧΑΜ (Χέρια, Απόσταση, Μάσκα)

Ενδεχόμενες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω μεγάλου φόρτου αποστολών

Δωρεάν Πόντοι Ανταμοιβής

Όταν αγοράζετε προϊόντα παραγωγής μας από το site μας, τότε με κάθε αγορά σας αποκτάτε στο λογαριασμό σας ΔΩΡΕΑΝ Πόντους Ανταμοιβής.  Κάθε έτοιμο προϊόν παραγωγής μας με τα διακριτικά ονόματα "EMRSHIELD", "SUPERBOX" και "MOBILEpro" σας δίνει πόντους ανταβοιβής. Για να λάβετε τους πόντους ανταμοιβής, θα πρέπει να εγγραφείτε ως πελάτης στο web site μας.

Πόντους ανταμοιβής λαμβάνουν οι πελάτες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο κατάστημα μας. Οι πόντοι ανταμοιβής πιστώνονται στο λογαριασμό σας, μετά από κάθε ολοκληρωμένη αγορά σας (και πλήρως εξοφλημένη).

Οι πόντοι ανταμοιβής για κάθε προϊόν, αναφέρονται στη σελίδα κάθε προϊόντος, πάνω και κάτω από την τιμή προϊόντος. Πάνω από την τιμή, αναφέρονται οι πόντοι που παίρνετε αγοράζοντας το προϊόν. Κάτω από την τιμή πώλησης, αναφέρονται οι πόντοι που πρέπει να συγκεντρώσετε για να αποκτήσετε το προϊόν χωρίς χρήματα, αλλά με πόντους ανταμοιβής.

Οι πόντοι ανταμοιβής δεν ανταλλάσονται ούτε καταβάλλονται σε χρήματα, μπορείτε όμως να αγοράζετε με αυτούς προϊόντα.  Οι πόντοι ανταμοιβής καλύπτουν την αξία προϊόντων και τους φόρους προϊόντων (δηλ. το ΦΠΑ) αλλά δεν χρησιμοποιούνται για έξοδα μεταφοράς / αποστολής.

Τα έξοδα μεταφοράς / αποστολής παραμένουν και είναι ένα κόστος που πρέπει να καταβληθεί (εκτός από παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα).

Οι πόντοι ανταμοιβής ισχύουν για τρείς (3) μήνες από την ημερομηνία που κερδήθηκαν, κατόπιν αφαιρούνται ή δεν ισχύουν.

Εξαιρέσεις από το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής: Προϊόντα που κατασκευάζονται ή κόβονται επι παραγγελία, στα μέτρα του πελάτη, δεν κερδίζουν πόντους ανταβοιβής. Όταν γίνεται χρήση του προσωπικού μας για καταγραφή παραγγελιών σε τηλεφωνικές παραγγελίες, οι πόντοι δεν καταγράφονται. Δεν ισχύουν πόντοι ανταβοιβής για αγορά από τηλεφωνικές παραγγελίες.