Εκπτωτικό κουπόνι με την εγγραφή σας (SignUp Discount Coupon)

COVID: Για επίσκεψη στο κατάστημα κλείστε πρώτα ραντεβού στο: 6974 635 100

#menoumeasfaleis με μέτρα ΧΑΜ (Χέρια, Απόσταση, Μάσκα)

Όροι Συνεργατών

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ώστε να γίνετε συνεργάτης του καταστήματος μας.

Ως συνεργάτης μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις που θα προκύψουν, ως αποτέλεσμα της διαφήμισης του web site μας.

Η διαφήμιση αναλαμβάνεται με όλα τα εξοδά της από τον συνεργάτη.  Αυτά περιλαμβάνουν και οποιαδήποτε έξοδα για αγορά χρόνου καί χώρου εμφάνισης διαφημίσεων σε μέσα διαφήμισης, εργατικά, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ, ασφαλιστικά έξοδα προσωπικού, έξοδα μετακινήσεων κλπ.

Προμήθεια πωλήσεων δίνεται για πωλήσεις που θα γίνουν από το internet, χωρίς την βοήθεια του τηλεφωνικού μας κέντρου για καταχώριση παραγγελιών.

Πληρωμές πωλήσεων
Οι προμήθειες πληρώνονται σε 3 μήνες από το τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα, για ολοσχερώς εξοφλημένες παραγγελίες.  

Υπολογισμός προμηθειών πωλήσεων
Προμήθεια δίνεται επι του καθαρού ποσού των παραγγελιών.  Δεν δίνεται προμήθεια επι του ΦΠΑ, των μεταφορικών και άλλων εξόδων που πιθανώς επιβαρύνουν τις παραγγελίες (π.χ. Re-stocking fees για παραγγελίες που τυχόν θα επιστραφούν).  Προμήθεια δεν δίνεται επίσης για παραγγελίες που θα επιστραφούν και θα αποζημιωθούν με επιστροφή χρημάτων στον πελάτη του web site μας. Τέλος προμήθειες δεν δίνονται για προϊόντα που έχει κερδίσει κάποιος πελάτης ή έχει αγοράσει δωρεάν σύμφωνα με το πρόγραμμα ανταμοιβής / πόντων της επιχείρησης.

Μέθοδος υποστήριξης προμηθειών
Κάθε συνεργάτης (affiliate) λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό που θα συμπεριλάβει στο link που θα διαφημίσει. Ο κωδικός αυτός επιτρέπει στο σύστημά μας να καταχωρεί τις συγκεκριμένες πωλήσεις που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της διαφήμισης.

Στατιστικά πωλήσεων
Κάθε συνεργάτης θα μπορεί να δει αναλυτικά κάθε πώληση που θα προκύψει από το σύστημά μας, καθώς και την υπολογιζόμενη προμήθεια που κερδίζει από κάθε πώληση.

Εξόφληση αμοιβών προμηθειών πωλήσεων
Η εξόφληση γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, όταν ωριμάσει η ημερομηνία πληρωμής εκάστου ημερολογιακού μήνα, δηλαδή 3 μήνες μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα. Προϋπόθεση για την πληρωμή είναι η προηγούμενη έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών πωλήσεων ή η έκδοση παραστατικού δαπάνης από εμάς.

Αμοιβές
Για όλα τα προϊόντα, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, οι προμήθειες αρχίζουν από 5% επι της καθαρής αξίας (προ ΦΠΑ) εκάστης παραγγελίας.  Προϊόντα που εμπίπτουν σε αυτή την προμήθεια είναι προϊόντα των οίκων: YShield, Gigahertz-Solutions, κλπ.

Στα Ελληνικά προϊόντα με τα εμπορικά ονόματα: MOBILEPro, EMR SHIELD, SUPERBOX, η προμήθεια ξεκινά από 10%.

Στις υπηρεσίες μετρήσεων, η προμήθεια ξεκινά από 10%.

Εξαιρέσεις
Σε ορισμένα είδη η προμήθεια είναι πολύ μικρή. Για παράδειγμα στα είδη Bluetooth και στα ασύρματα τηλέφωνα του οίκου Gigaset, η προμήθεια είναι 1 ευρώ.

Όλες οι παραπάνω προμήθειες αφορούν αμοιβές ανά ένα τεμάχιο ή τρέχον μέτρο ή λίτρο, ανάλογα με την συσκευασία και τον τρόπο πώλησης κάθε προϊόντος.

Κλίμακες προμηθειών
Αν ο συνεργάτης κάνει πωλήσεις άνω των 1.000 (χιλίων) ευρώ καθαρής αξίας προϊόντων (προ ΦΠΑ) ανά μήνα, τότε οι προμήθειές του αυξάνονται και από το πρώτο κλιμάκιο προμηθειών που αναφέρεται στο παρόν, μεταβαίνει στο επόμενο κλιμάκιο προμηθειών.  Τα κλιμάκια προμηθειών εφαρμόζονται ανά μήνα.  Ανάλογα με τις πωλήσεις που θα επιτευχθούν από τον συνεργάτη, υπολογίζονται και οι προμήθειές του για κάθε μήνα.

Τα κλιμάκια προμηθειών αναφέρονται αναλυτικά σε ξεχωριστό συμφωνητικό που υπογράφεται μεταξύ του συνεργάτη και της επιχείρησής μας.