Εκπτωτικό κουπόνι με την εγγραφή σας - Επιπλέον εκπτώσεις με Share και Follow

Δώρο 5 EMR SHIELD - διαγωνισμός Organic LIFE στο facebook

Κερδίστε 5 πλάτες EMR SHIELD 8x15 cm για κινητά, στο διαγωνισμό του Organic LIFE στο facebook

Διάρκεια: 20-31 Δεκεμβρίου 2017

Θα κερδίσουν πέντε (5) τυχεροί από μία πλάτη EMR SHIELD.

Για να είστε μέσα στους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν  από μία πλάτη EMR SHIELD, απλά κάντε  LIKE στη σελίδα MOBILEpro.eu στο facebook, LIKE στη σελίδα του Organic LIFE στο facebook και SHARE το post του διαγωνισμού που θα βρείτε στην facebook page του Organic LIFE KAI του MOBILEpro.EU.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν. Στο τέλος του κειμένου θα βρείτε τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού.

Οι νικητές της κλήρωσης του διαγωνισμού με λήξη την 31η Δεκεμβρίου 2017, θα ανακοινωθούν ΕΔΩ στις 4/1/2018.

  • Μάρθα Δημητρίου Βλαχογιάννη
  • Ειρήνη Παπανικολάου
  • Σταυρούλα Τασούλου
  • Giorgos Kostoglou
  • Βάσω Θεοδωρακοπούλου


Παρακαλούνται οι τυχεροί εντός 10 ημερών ( έως 13/01/2018 ) να επικοινωνήσουν με τον Organic Life για την παραλαβή των δώρων τους.

Τα δώρα αυτής της κλήρωσης θα τα στείλει ο διοργανωτής (Organic LIFE) στους νικητές.


To EMR SHIELD τοποθετείται (σφηνώνεται) μεταξύ της συσκευής σας και οποιασδήποτε απλής θήκης του εμπορίου έχετε για τη συσκευή σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Το προϊόν EMR SHIELD είναι μια ακτινο-μονωτική πλάτη θωράκισης – ασπίδα προστασίας από την ηλεκτρομαγνητική (EMR) ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων (30 MHz – 18 GHz) που εκπέμπουν κινητά και tablet, με εκπληκτική μόνωση 80 dB.

Τα EMR SHIELD είναι πιστοποιημένο από τον Ομ. Καθηγητή Λουκά Χ. Μαργαρίτη (Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Τα EMR SHIELD είναι τα ΛΕΠΤΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με πάχος μόλις 0,25 mm2,5 δέκατα του χιλιοστού).

Αποτελούν Ελληνική πρωτοπορία, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.


Για να τοποθετήσετε το EMR SHIELD στο κινητό σας:


1 Τοποθετήστε τη συσκευή σας πάνω στο EMR SHIELD (από τη γκρι πλευρά) και κάντε με ένα μαρκαδόρο οινοπνεύματος (αυτοί που γράφουν πάνω σε CD) ή με ένα μολύβι το περίγραμμα της συσκευής σας

2 Με ένα ψαλίδι, κόψτε όσο υλικό περισσεύει από το EMR SHIELD

3 Τοποθετήστε το EMR SHIELD μέσα στη θήκη σας και κατόπιν το κινητό σας

Αν θέλετε μπορείτε επίσης να κόψετε τρύπες στο EMR SHIELD σε σημεία που υπάρχει κάμερα, ηχείο κλπ


Τα EMR SHIELD κατασκευάζονται για πάρα πολλά μοντέλα κινητών και tablet. Πατήστε ΕΔΩ για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα.


Γνωρίστε την εταιρεία MOBILEpro.eu

Η MOBILEpro ασχολείται από το 2008 με τη Θωράκιση από την EMF / EMR Ακτινοβολία, κατασκευάζοντας προϊόντα θωράκισης και αντιπροσωπεύοντας επίσης διάφορα άλλα υλικά θωράκισης & μετρητές ακτινοβολίας.  Συνεργάζεται με το Τμ. Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για το σκοπό αυτό. Στο web site της μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την ακτινοβολία, διεθνή όρια, SAR συσκευών, νέα, έρευνες, links, συμβουλές αλλά και τρόπους προστασίας με υλικά θωράκισης.

Ακτινοβολία εκπέμπουν όσες συσκευές λειτουργούν ασύρματα (κινητά, tablet, laptop κλπ), οι ηλεκτροβόρες ηλεκτρικές συσκευές (μαγειρική εστία κλπ), όπως και οι πυλώνες, οι μετασχηματιστές και τα καλώδια ρεύματος της ΔΕΗ.

Τα ελληνικά προϊόντα της με τις ονομασίες MOBILEpro, EMR SHIELD και SUPERBOX πωλούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικά για τα Ελληνικά προϊόντα η εταιρεία προσφέρει και πρόγραμμα ανταμοιβής, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της με πόντους από προηγούμενες αγορές σας.

Μπορείτε να δείτε έναν οδηγό με όλα τα προϊόντα προστασίας και θωράκισης από την ακτινοβολία ΕΔΩ.

Info: Web site: www.mobilepro.eu, fb: MOBILEpro.eu, τηλ.: 210 3212 500, e-mail: info@mobilepro.eu, Αργοστολίου 108, 18345, Μοσχάτο.


Όροι διαγωνισμού:

1 - Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, ηλικίας άνω των 18 ετών, εκτός των εργαζομένων στην διοργανώτρια εταιρεία, στην «MOBILEpro.eu», και των συγγενών τους έως τρίτου βαθμού.

2 - Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη, ΤΚ), μέσω της συμπλήρωσης ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας εταιρείας ΚΑΙ να κάνουν LIKE (μου αρέσει) ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) του διαγωνισμού μας στο facebook (mobilepro.eu).

3 - Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

4 - Εγκυρες συμμετοχές ορίζονται όσες γίνουν μέχρι την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού στις 24:00, ώρα Ελλάδας.

5 - Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας στην έδρα της την επόμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού στις 12:30 το πρωί, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org. Κάθε συμμετέχων φέρει ένα μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.

6 - Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά (e-mail) ή τηλεφωνικά για το δώρο που κέρδισαν στα στοιχεία που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα τους ζητούνται τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία για την παραλαβή του δώρου τους. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της διοργανώτριας εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή, μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

7 -Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στο web site mobilepro.eu, στη σελίδα του mobilepro.eu στο facebook και στις σελίδες του διοργανωτή, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. Όλοι οι συμμετέχοντες συναινούν στην λήψη ενημερωτικού υλικού παρόμοιων προωθητικών ενεργειών από το mobilepro.eu.

8 - Οι νικητές παραλαμβάνουν τα δώρα τους από το γραφείο της εταιρείας «MOBILEpro.eu». Αν επιθυμούν, η mobilepro.eu μπορεί να στείλει το δώρο στον νικητή με courier εντός Ελλάδας, με κόστος αντικαταβολής 7 ευρώ. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στο κόστος αποστολής, αντικαταβολής και εξόδων διαχείρισης της αποστολής από την εταιρεία.

9 - Η διοργανώτρια εταιρεία και η mobilepro.eu διατηρούν το δικαίωμα να κληρώσουν ξανά τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές.

10- Τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα προϊόντα ίσης αξίας.

11 - Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.