Εκπτωτικό κουπόνι με την εγγραφή σας (SignUp Discount Coupon)

COVID: Για επίσκεψη στο κατάστημα κλείστε πρώτα ραντεβού στο: 6974 635 100

#menoumeasfaleis με μέτρα ΧΑΜ (Χέρια, Απόσταση, Μάσκα)

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία COMPHONE ξεκίνησε το διαδικτυακό κατάστημα mobilepro.gr το 2007. Σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα web site λειτουργεί στο MOBULEpro.eu. Κατασκευάζει τις Ελληνικές, πατενταρισμένες, χειροποίητες και πιστοποιημένες θήκες θωράκισης και προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων MOBILEpro. Υπάρχουν θήκες για την πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων σε διάφορα μεγέθη και θήκες για προστασία των ομοιοπαθητικών φαρμάκων από την ακτινοβολία.

Με τις ίδιες προδιαγραφές κατασκευάζει επίσης τις θωρακισμένες πλάτες κινητών και tablet EMR SHIELD και τα κουτιά SUPERBOX, προστασίας από την ακτινοβολία των WI-Fi router / baby monitors / βάσεων ασύρματων τηλεφώνων DECT.

Τα παραπάνω Ελληνικά προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον Ομ. Καθηγητή Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας Λουκά Χ. Μαργαρίτη, στο Εργαστήριο Βιοφυσικής Ακτινοβολιών, του Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Τμήματος Βιολογίας, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης διάφορους εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού όπως η YShield για προϊόντα μόνωσης / θωράκισης από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την GIGAHERTZ SOLUTIONS που εξειδικεύεται σε όργανα μέτρησης ακτινοβολίας χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων.  

Τον Δεκέμβριο 2015 η εταιρεία μας μεγάλωσε και ξεκίνησε το διαδικτυακό κατάστημα (webshop / e-shop / web store ) MOBILEpro.EU.


Λίγα περισσότερα λόγια για εμάς...

Το 2010 η εταιρεία COMPHONE ξεκίνησε αντιπροσώπευση πιστοποιημένων προϊόντων θωράκισης και προστασίας από την ακτινοβολία, από εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού σε χρώμα, φιλμ τζαμιών, κουρτίνες, χαλιά κλπ.

Από το 2011 αντιπροσωπεύει πιστοποιημένα ψηφιακά όργανα μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας υψηλών συχνοτήτων (π.χ. για κεραίες βάσης κινητής τηλεφωνίας κλπ) και χαμηλών συχνοτήτων (π.χ. για μετασχηματιστές ΔΕΗ, Φωτοβολταϊκά συστήματα [Φ/Β] κλπ)

Το 2014 κατασκεύασε και διαθέτει νέα πιστοποιημένα Ελληνικά προϊόντα με τις εμπορικές ονομασίες SUPERBOX - για προστασία από την ακτινοβολία των Wi-Fi router / baby monitor / βάσεων ασύρματων τηλεφώνων DECT.

Το 2015 κατασκεύασε τις πλάτες κινητών και tablet - προστασίας από την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων, με την εμπορική ονομασία EMR SHIELD, που είναι κατάλληλες για όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablets.

Σήμερα υπάρχουν πάνω από 5.000 διεθνείς επιστημονικές μελέτες, που στην πλειοψηφία τους επιβεβαιώνουν σοβαρές βλάβες στην υγεία, μεταξύ των οποίων είναι: ημικρανίες, επιθετικότητα παιδιών, αδυναμία συγκέντρωσης, ταχυκαρδίες, ανδρική στείρωση, καρκίνος εγκεφάλου, προστάτη, ωοθηκών, όρχεων, νεφρών, ύπατος κλπ.

Τα παραπάνω Ελληνικά προϊόντα αποτελούν διεθνή πρωτοπορία για την προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMF/EMR) και πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

Ηλεκτρονικό κατάστημα στους συνδέσμους: mobilepro.eu / mobilepro.gr / super-box.eu / emrshield.com

Ιδιοκτησία εταιρείας
Το ηλεκτρονικά καταστήματα MOBILEpro.EU, MOBILEpro.gr, EMRSHIELD.com και SUPER-BOX.EU είναι μια δραστηριότητα της ατομικής εταιρείας του Ιωάννη Δ. Μαρούδα με διακριτικό τίτλο: COMPHONE. Η εταιρεία δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα. Εχει τον Α.Φ.Μ.: 043093236 και αρ. Μητρώου ΓΕΜΗ για πωλήσεις ηλεκτρονικού καταστήματος από απόσταση: 003906701000. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο ΕΒΕΑ με αρ. Μητρώου: 189680.

MOBILEpro.eu, MOBILEpro.gr, SUPER-BOX.eu, EMRSHIELD.com