Εκπτωτικό κουπόνι με την εγγραφή σας (SignUp Discount Coupon)

COVID19: Οι παραγγελίες εκτελούνται κανονικά αλλά το κατάστημα είναι κλειστό για το κοινό.

#menoumeasfaleis με μέτρα ΧΑΜ (Χέρια, Απόσταση, Μάσκα)

Ενδεχόμενες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, λόγω μεγάλου φόρτου αποστολών

- 30%

SUPERBOX 120 - Κουτί Προστασίας EMR (Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας) για WI-FI Modem / Router / Βάση DECT 30 MHz - 18GHz - 80 dB.

Είναι ένας επιτραπέζιος ημι-κλωβός ηλεκτρομαγνητικής μόνωσης και θωράκισης, που δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας από τις υψηλές συχνότητες (30MHz - 18GHz) που εκπέμπουν οι Wi-Fi Router και οι βάσεις DECT ασύρματων τηλεφώνων.

Χρήση: τοποθετείται πάνω σε τραπέζι / ράφι κλπ με το άνοιγμα της πίσω πλευράς του να κοιτά προς ένα άνοιγμα του χώρου σας (π.χ. παράθυρο, πόρτα) ή με το άνοιγμα προς ένα τοίχο που πίσω του ΔΕΝ υπάρχει κατοικήσιμος χώρος. Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ στρέφετε το πίσω άνοιγμα προς ανθρώπους στην άμεση περιοχή των πρώτων 4 μέτρων από το πίσω άνοιγμα. Μέσα του τοποθετούνται συσκευές που εκπέμπουν υψηλής συχνότητας ακτινοβολίες όπως ένα Router ή μια βάση ασύρματου τηλεφώνου DECT. Η ακτινοβολία των συσκευών εκπέμπεται ΜΟΝΟ από το άνοιγμα του κουτιού, δημιουργώντας ένα μονωμένο περιβάλλον προς τις άλλες πλευρές του κουτιού.

Το πίσω μέρος ανοίγει ώστε να τοποθετείτε με ευκολία τις συσκευές και να ελέγχετε την λειτουργία τους. To άνοιγμα εξυπηρετεί επίσης για να περνούν τα καλώδια των συσκευών και για εξαερισμό.

Εσωτερικό: περιέχεται ακτινο-μονωτικό πλέγμα
Εξωτερική κατασκευή: από σκληρό πλαστικοποιημένο χαρτί.
Ανθεκτικότητα: εσωτερικά, αντέχει συσκευές βάρους έως 0,6 Kg
Τοποθέτηση: σε εσωτερικούς χώρους (οικίες/γραφεία κλπ)

Μέγεθος: βάση: περίπου Π: 23 x Β: 18,5 cm x Ύψος: μπροστά 4,5 cm, πίσω 6 cm
Εσωτερικό: ωφέλιμος χώρος 22,5 x 18 cm

Χώρα κατασκευής: Ε.Ε. (Ελλάδα)

Η μόνωση που προσφέρει αυτό το πρωτοποριακό πλέγμα είναι:
~83 dB σε συχνότητες ναυσιπλοΐας αεροπορίας
~82 dB σε Radio Link, WiFi 6/6E (6 GHz)
~81 dB σε CB Radio, TV, Radio, Radar, WiFi 5 (5 GHz) 
~80-81 dB σε DVB-T, TETRA, WiFi (2.4 GHz)
~80 dB σε LTE, GSM 900, WiMAX, DECT
~79 dB σε GSM 1800, UMTS, WLan, DECT 6.0

Επιλέξτε τις Φωτογραφίες για να δείτε όλες τις πλευρές του ημικλωβού.

Ενδεικτική λίστα συσκευών που χωράνε στο RouterBox:
Routers:
•   Linksys WAG200
•   Thomson TG585, TG784 (Forthnet)
•   SAGEM Fast 2444 (OTE CONN-X ISDN)
•   ZTE ZXHN H108NS (OTE CONN-X PSTN)

βάσεις DECT:
•   Siemens Gigaset A580 IP, C610 IP, SL100, E490, SL400, SL560, SL780, SL910, Repeater 2000

Είναι καλό να γνωρίζετε:

Πολλά σύγχρονα μηχανήματα modem, router, access points έχουν ρυθμίσεις που επιτρέπουν τη ρύθμιση της ισχύος εκπομπής των συσκευών αυτών σε ποσοστά, για παράδειγμα: Η ισχύς της ασύρματης εκπομπής ρυθμίζεται στο 10%, 25%, 50%, 75%, 100%. Δοκιμάστε τη λειτουργία της συσκευής ξεκινώντας από τη μικρότερη ρύθμιση (πχ. 10%). Σε κάθε ρύθμιση ελέγξτε εάν οι ασύρματες συσκευές σας λειτουργούν ικανοποιητικά. Εάν όχι, αυξήστε κατά μια κλίμακα την ισχύ εκπομπής του modem / router / access point και δοκιμάστε ξανά. Σκοπός είναι να μην λειτουργείτε ποτέ μια τέτοια συσκευή στο 100% της ισχύος εκπομπής της.

Εάν υπάρχουν μέρη πχ. δωμάτια που δεν έχετε ικανοποιητικό ασύρματο σήμα, είναι προτιμότερο να βάλετε έναν αναμεταδότη του ασύρματου σήματος σε ένα διάδρομο (όχι μέσα σε υπνοδωμάτια) και να ρυθμίσετε και τα δύο router / access points να λειτουργούν στο 10% ή στο 25% της ισχύος τους. Ο σκοπός είναι σε χώρους που έχουν ιδιαίτερη σημασία (πχ σε υπνοδωμάτια), η μετρούμενη ισχύς εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας να κρατιέται σε χαμηλά και πολύ χαμηλά επίπεδα. Η μακράν καλύτερη επιλογή βέβαια είναι να επιλέγετε την ενσύρματη σύνδεση. Για να βάλετε ενσύρματη σύνδεση σε χώρο που δεν έχει πρίζες δικτύου, χρησιμοποιήστε τα Devolo dLan powerline (πωλούνται σε ζεύγη). Το πρώτο κουτί τοποθετείται στο modem / router σας, συνδέεται στο router και διοχετεύει τη σύνδεση του internet στα καλώδια ρεύματος. Κάθε επόμενο κουτί: το τοποθετείτε σε όποια πρίζα θέλετε και σας δίνει φίς για ενσύρματη σύνδεση στο internet. Τα devolo είναι μακράν τα πιο αξιόπιστα powerlines και για εγκαταστάσεις με τριφασικό ρεύμα. Το σήμα του internet σταματά στο ρολόϊ της ΔΕΗ.

Πόση ένταση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ή ισχύ (πυκνότητα ισχύος) εκπομπής χρειάζεται για να λειτουργούν καλά τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και άλλες συσκευές όπως τα tablet, laptop κλπ.: Χρειάζονται ελάχιστη. Για παράδειγμα, τα κινητά λειτουργούν κανονικά ακόμη και με 0,01 μW / m² και η ποιότητα της ασύρματης τηλεφωνικής επικοινωνίας (ομιλίας και δεδομένων) παραμένει πλήρως ανεπηρέαστη. Τα κινητά λειτουργούν ακόμη και με 0,001 μW / m². Τα laptop και τα tablet λειτουργούν ανεπηρέαστα ακόμη και με 0,1 μW / m² (εδώ το όριο αυξάνεται καθώς κάποιες λειτουργίες όπως η αναμετάδοση [streaming] τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών απαιτεί μεγαλύτερη ισχύ. Η αναμετάδοση φωνής [πχ ραδιοφώνου] ή η αποστολή και λήψη e-mails απαιτούν πολύ λιγότερη ισχύ).

Σημειώστε ότι τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στη φύση είναι: < 0, 000 001 μW/m².


Σημειώσεις:
•  Όλες οι μετρήσεις μέσης τιμής ήταν κάτω του ορίου των 0,2 V/m που έχει θέσει το Σάλτσμπουργκ, ένα από τα αυστηρότερα όρια ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον κόσμο.
•   Το μονωμένο κουτί SUPERBOX περιορίζει την ακτινοβολία που εκπέμπεται από τη συσκευή σας και κατά συνέπεια την εμβέλεια ασύρματης λειτουργίας της συσκευής σας περίπου στο 1/2 - 1/3 της προδιαγραφόμενης από τον κατασκευαστή της συσκευής.
•   Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον δικό σας εξοπλισμό και τα εμπόδια επικοινωνίας μεταξύ βάσης DECT & χειροσυσκευής / Router & computer
•   Ακόμα και εάν η επικοινωνία διατηρείται με σήμα χαμηλότερης ισχύος, η ταχύτητα σύνδεσης / ποιότητα μεταδιδόμενης φωνής μπορεί να μειωθεί αισθητά
•   Λόγω του χαλκού που περιέχει το μονωτικό υλικό, μπορεί με το πέρασμα του χρόνου να υπάρξει ελαφρός αποχρωματισμός αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις μονωτικές ιδιότητες του υλικού. To μονωτικό υλικό δεν πλένεται
•   Το μονωτικό υλικό έχει πιστοποιηθεί στο ινστιτούτο Μικροκυμάτων, Πανεπιστήμιο Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μόναχο. Πιστοποιημένο προϊόν σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM-4935-99. Η μόνωση ελέγχεται συστηματικά στο εργαστήριο του κατασκευαστή. Διατίθεται εξοπλισμός ελέγχου προϊόντων σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM D4935-10, IEEE Std 299-2006, IEEEE Std 1128-1998, ASTM A698/A698M-07.
•  Τα προϊόντα SUPERBOX 100/120/130/150/160/180 έχουν πιστοποιηθεί από τον Ομ. Καθηγητή Λουκά Χ. Μαργαρίτη (Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).
•  Τα σχέδια, τα κείμενα, τα λογότυπα και η εξωτερική εμφάνιση των κουτιών μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

•  Το προϊόν ταχυδρομείται διπλωμένο, μέσα σε φάκελο με φουσκάλες, διαστάσεων 29 x 37 cm.

•  Τα προϊόντα παραγωγής μας είναι πιστοποιημένα από το Τμ. Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) - δείτε τα πιστοποιητικά μας ΕΔΩ.

•  Τα προϊόντα προστασίας από την ακτινοβολία με τα διακριτικά ονόματα SUPERBOX, EMR SHIELD & MOBILEPRO είναι σήματα κατατεθέντα της "COM•PHONE".


ΠΡΟΣΟΧΗ στις απάτες: Κυκλοφορούν προϊόντα άλλων εταιρειών που υποστηρίζουν ότι "διώχνουν" / "απορροφούν" / "απωθούν" / "εξαλείφουν" / "εξαφανίζουν" / "διαλύουν" / "εκτρέπουν" / "καθαρίζουν" την ακτινοβολία ή "μετατρέπουν" την "αρνητική" ακτινοβολία σε "θετική" ακτινοβολία ή κάτι παρόμοιο. Άλλα πάλι αναφέρονται ως "ενεργειακά" προϊόντα που "αδρανοποιούν" την ακτινοβολία (ακτινο-καθαρισμός ακτίνων - ray clean), τις καθιστούν αβλαβείς, ακόμα και εάν είναι ακτινοβολία από ραδιενέργεια κλπ. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι αληθείς, καθώς η ακτινοβολία εκπέμπεται και συμπεριφέρεται μόνο σύμφωνα με τους νόμους της Φυσικής.

Επίσης, αυτά τα προϊόντα δεν διαθέτουν πιστοποίηση από Δημόσια Πανεπιστήμια ή αναγνωρισμένα Κρατικά Ερευνητικά Ιδρύματα και από Τμήματα που αφορούν στις βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο.

Κάποια από αυτά τα προϊόντα έχουν ήδη καταγγελθεί στον Συνήγορο του Καταναλωτή ως προϊόντα απάτης.

Εργαστηριακές μετρήσεις προϊόντων SUPERBOX
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ SBX-120 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ SBX-100/120

ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ
Όνομα εταιρείας:   COM PHONE
Όνομα προϊόντος   SUPERBOX 100 & SUPERBOX 120
Περιγραφή προϊόντων:   SuperBox 100 & 120 για Router / Βάση DECT - Ασπίδα Προστασίας EMR Ακτινοβολίας 95% (30 MHz - 18 GHz, 83 dB)
Αναλυτική περιγραφή:   MobilePro.gr
Συντ/φιες ονόματος προϊόντων:   SBX-100 / SBX-120
Ημερομηνία μετρήσεων:   27/5/2014
Όργανο μετρήσεων:   Gigahertz Solutions HF38B, ρυθμισμένο να μετρά τιμές peak
Φάσμα και εύρος μετρήσεων:   800MHz-2,7GHz, 0,01-19.990μW/m², ±6dB

Τεστ 1 - περιβάλλον
Συσκευή εκπομπής:   Router NetGear WGT624
Εργοστασιακή εμβέλεια λειτουργίας:   έως 300 μ εξωτερικά - 50 μ εσωτερικά
Συσκευή λήψης:   iPad mini συνδεδεμένο ασύρματα στο WGT624
Πρότυπο εκπομπής:   802.3b/g (2.4 - 2.5 GHz)
Εκπεμπόμενη ισχύς προτύπου:   b: Typ. 18±1.5 dBm @ 1 to 11 Mbps, g: Typ. 18±1.5 dBm @ 6 to 24 Mbps, Typ. 16±1.5 dBm @ 36 to 48 Mbps, Typ. 15±1.5 dBm @ 54 Mbps, EU: Typ. 20dBm, 100mW
Server:   Windows 7 PC σερβίρει (με streaming) μια ταινία ενσύρματα στο WGT624 που μεταδίδεται ασύρματα στο iPad mini
Θερμοκρασία:   29 °C
Υγρασία:   42%
Αποστάσεις:   iPad mini έως το WGT624: 9 μ χωρίς εμπόδια
  WGT624 ως το όργανο μέτρησης: 1 μ από το τέλος της κεραίας του οργάνου
Άλλες πηγές EMF/EMR ακτινοβολίας:   ήταν κλειστές

Αποτελέσματα μετρήσεων - Τεστ 1
WGT624 ΕΛΕΥΘΕΡΟ κάνοντας streaming εκπέμπει:   790 - 2.930 μW/m² Μ. Όρος: 1.860 μW/m² Φωτο: 1.220 μW/m²
WGT624 κάνοντας streaming ΜΕΣΑ από το SBX-100 / SBX 120 εκπέμπει:   14 - 79 μW/m² Μ. Όρος: 47 μW/m² Φωτο: 20,3 μW/m²
Χρόνος καταγραφής τιμών:   6 λεπτά
•   Απόδοση μόνωσης SBX-100 / SBX-120:   97,5%

Αποτελέσματα εμβέλειας λειτουργίας - Τεστ 1
WGT624 ΕΛΕΥΘΕΡΟ κάνοντας streaming μεταδίδεται σε max απόσταση:   80 μέτρα, σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια
WGT624 ΜΕΣΑ στο SBX-100 / 120 κάνοντας streaming μεταδίδεται σε max απόσταση:   30 μέτρα, σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια
•   Ποσοστό μείωσης εμβέλειας Router μέσα στο SBX-100 / SBX-120:   63%

Τεστ 2 - περιβάλλον
Συσκευή εκπομπής:   Gigaset A580-IP βάση DECT (IP mode κλειστό)
Εργοστασιακή εμβέλεια λειτουργίας:   έως 300 μ εξωτερικά - 50 μ εσωτερικά
Συσκευή λήψης:   Gigaset A580-IP DECT χειροσυσκευή
Πρότυπο εκπομπής:   1880 - 1900 MHz (DECT Europe) / ECO DECT + ECO+
Εκπεμπόμενη ισχύς προτύπου:   10 mW (250 mW peak) in Europe, 4mW (100 mW peak) in USA
Πηγή ήχου:   Η Χειροσυσκευή καλεί ένα νούμερο και μιλά
Θερμοκρασία:   29 °C
Υγρασία:   42%
Αποστάσεις:   A580-IP χειροσυσκευή ως τη βάση DECT: 9 μ χωρίς εμπόδια
  A580-IP βάση DECT ως το όργανο μέτρησης: 1 μ από το τέλος της κεραίας του οργάνου
Άλλες πηγές EMF/EMR ακτινοβολίας:   ήταν κλειστές

Αποτελέσματα μετρήσεων - Τεστ 2
A580-IP ΕΛΕΥΘΕΡΟ ενώ συνομιλεί εκπέμπει:   180 - 390 μW/m² Μ. Όρος: 285 μW/m² Φωτο: 310 μW/m²
A580-IP ενώ συνομιλεί ΜΕΣΑ από το SBX-100 / SBX-120 εκπέμπει:   40 - 110 μW/m² Μ. Όρος: 75 μW/m² Φωτο: 70 μW/m²
Χρόνος καταγραφής τιμών:   6 λεπτά
•   Απόδοση μόνωσης SBX-100 / SBX-120: 73,7%

Αποτελέσματα εμβέλειας λειτουργίας - Τεστ 2
A580-IP ΕΛΕΥΘΕΡΟ κάνοντας συνομιλία μεταδίδεται σε max απόσταση:   130 μέτρα, σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια
A580-IP ΜΕΣΑ στο SBX-100 / 120 κάνοντας συνομιλία μεταδίδεται σε max απόσταση:   70 μέτρα, σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια
•   Ποσοστό μείωσης εμβέλειας A580-IP μέσα στο SBX-100 / 120:   46%


Σημειώσεις:
  1. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον δικό σας εξοπλισμό και τα εμπόδια επικοινωνίας μεταξύ βάσης DECT & χειροσυσκευής / Router & computer
  2. Ακόμα και εάν η επικοινωνία διατηρείται με σήμα χαμηλότερης ισχύος, η ταχύτητα σύνδεσης/ποιότητα μεταδιδόμενης φωνής μπορεί να μειωθεί αισθητά
  3. Οι διαφορές στις τιμές μετρήσεων των SBX-100 & SBX-120 ήταν αμελητέες
  4. Το μονωτικό υλικό έχει πιστοποιηθεί στο ινστιτούτο Μικροκυμάτων, Πανεπιστήμιο Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μόναχο. Πιστοποιημένο προϊόν σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM-4935-99. Η μόνωση ελέγχεται συστηματικά στο εργαστήριο του κατασκευαστή. Διατίθεται εξοπλισμός ελέγχου προϊόντων σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM D4935-10, IEEE Std 299-2006, IEEEE Std 1128-1998, ASTM A698/A698M-07
  5. Τα προϊόντα SBX-100 & SBX-120 έχουν πιστοποιηθεί από τον Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

SUPERBOX 120 κουτί για Wi-Fi Modem / Router Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης 95% EMF/EMR Ακτινοβολίας 3G, 4G, 5G, WiFi (80 dB) 23 x 18 cm

  SUPERBOX by super-box.eu
 • Κατασκευαστής: SUPERBOX by super-box.eu
 • Κωδικός Προϊόντος: SBX-120
 • EAN: 0704119471200
  barcode
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 99,00€
 • 69,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ:
  55,65€

Διαθέσιμες Επιλογές


7 αξιολογήσεις / Γράψτε μια αξιολόγηση


Barcode SUPERBOX 120 κουτί για Wi-Fi Modem / Router Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης 95% EMF/EMR Ακτινοβολίας 3G, 4G, 5G, WiFi (80 dB) 23 x 18 cm  : Σχετικά Προϊόντα

SUPERBOX 220 κουτί για Baby Monitor Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης 80% EMF/EMR Ακτινοβολίας WiFi (80 dB) 14 x 17 cm

SUPERBOX 220 κουτί για Baby Monitor Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης 80% EMF/EMR Ακτινοβολίας WiFi (80 dB) 14 x 17 cm

SUPERBOX 220 - Κουτί Προστασίας EMR (Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας) για Baby Monitor 30 MHz - 18 ..

59,00€ 115,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 47,58€

SUPERBOX 500 - ημικλωβός EMF/EMR θωράκισης 30 MHz - 18 GHz Heavy Duty για Routers, GSM, TETRA, DECT (80 dB) 40 x 30 cm

SUPERBOX 500 - ημικλωβός EMF/EMR θωράκισης 30 MHz - 18 GHz Heavy Duty για Routers, GSM, TETRA, DECT (80 dB) 40 x 30 cm

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: 20 ΗΜΕΡΕΣ.SUPERBOX..

599,00€ 750,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 483,06€

Tomy TD300 Digital Baby Monitor συσκευή παρακολούθησης μωρών / βρεφών

Tomy TD300 Digital Baby Monitor συσκευή παρακολούθησης μωρών / βρεφών

Tomy TD300 Digital Baby Monitor.Κατάσταση: αποσφραγισμένο κουτί (μόνο για φωτογράφιση)ΣΗΜ: Χωράει τέ..

89,00€ 135,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 71,77€

Ετικέτες: SUPERBOX 120 κουτί για Wi-Fi Modem / Router Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης 95% EMF/EMR Ακτινοβολίας 3G, 4G, 5G, WiFi (80 dB) 23 x 18 cm, SBX-120, κουτί ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ROUTER EMF / EMR, EMF EMR Anti Radiation Θωράκιση Ακτινοβολίας | www.mobilepro.eu

Αν χρειάζεστε βοήθεια

Αν διαβάσατε την παραπάνω περιγραφή και χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν καλέστε μας στο: (210) 3212-500 ή στείλτε μας e-mail.

Βοήθεια είναι διαθέσιμη σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Πιστοποιητικό

Δείτε τα πιστοποιητικά για τά Ελληνικά προϊόντα από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ΕΔΩ.

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης

EMR θήκη κινητού ζώνης 201 μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης 97,5% (54 dB) ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ

EMR θήκη κινητού ζώνης 201 μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης 97,5% (54 dB) ΕΚΠΟΙΗΣΗ - ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ

ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ - ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕMOBILEpro θήκη EMR κινητού 201 μαύρη μεταφορά..

79,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 63,71€

Σκούφος Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης από Silver-Elastic TKE (50 dB), με ασήμι HF

Σκούφος Ηλεκτρομαγνητικής Θωράκισης από Silver-Elastic TKE (50 dB), με ασήμι HF

Screening attenuation: All stated attenuation values apply at 1 Ghz. Measurement to ASTM D4935-10 or..

49,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 40,24€

EMF / EMR θήκη 401 μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης ομοιοπαθητικών φαρμάκων και ανέπαφων πιστωτικών καρτών RFID Safe 99,999% (54 dB)

EMF / EMR θήκη 401 μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης ομοιοπαθητικών φαρμάκων και ανέπαφων πιστωτικών καρτών RFID Safe 99,999% (54 dB)

MOBILEpro θήκη EMF / EMR 401 μαύρη μεταφοράς ασπίδα προστασίας και θωράκισης 75%-99,999% ακτινοβολ..

12,00€ 19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

EMR θήκη κινητού 301-M MEDIUM μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης 90% (54 dB)

EMR θήκη κινητού 301-M MEDIUM μαύρη MOBILEpro ηλεκτρομαγνητικής θωράκισης 90% (54 dB)

MOBILEpro θήκη EMR κινητού 301-M MEDIUM, μαύρη iPhone 3/3GS/4/4S, μεταφοράς, ασπίδα προστασίας και θ..

34,90€ 59,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,15€

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

EMR SHIELD για Apple iPad 9.7 in 2017, 2018, Air, Air 2 Retina - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 16x23 cm

EMR SHIELD για Apple iPad 9.7 in 2017, 2018, Air, Air 2 Retina - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 16x23 cm

EMR SHIELD για Apple iPad 9.7 inch 2017, 2018, Air, Air 2 (Retina) - Θωρακισμένη Πλάτη Tablet Ασπίδα..

55,00€ 75,00€ Προ φόρου: 44,35€

EMR SHIELD για Apple iPad mini 7.9 in, 2-3-4 Retina - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 13x19,5 cm

EMR SHIELD για Apple iPad mini 7.9 in, 2-3-4 Retina - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 13x19,5 cm

EMR SHIELD για Apple iPad mini 7.9 inch, mini 2-3-4 Retina - Θωρακισμένη Πλάτη Tablet Ασπίδα Προστασ..

49,00€ 65,00€ Προ φόρου: 39,52€

EMR SHIELD για Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus / 8 Plus - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Κινητού (80 dB)

EMR SHIELD για Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus / 8 Plus - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Κινητού (80 dB)

EMR SHIELD για Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus / 7 Plus / 8 Plus - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού Ασπ..

45,00€ 60,00€ Προ φόρου: 36,29€

EMR SHIELD για SAMSUNG Galaxy Tab S 10.5 - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 17,4x24 cm

EMR SHIELD για SAMSUNG Galaxy Tab S 10.5 - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Tablet (80 dB) 17,4x24 cm

 EMR SHIELD για SAMSUNG GALAXY Tab S 10.5 - Θωρακισμένη Πλάτη Tablet Ασπίδα Προστασίας από την ..

55,00€ 75,00€ Προ φόρου: 44,35€